Cao , ukoliko ti  nešto znaci moje ime zovem se Marko. 

 

Više bi trebalo da ti znači ono šta i kako radim.

 

Uspešno se bavim copywriitngom, a koliko je to uspešno i da li je uopšte uspešno bolje ćeš mi reći ti, to zavisi koliko sam ti proizvoda prodao svojim tekstom?

 

Iako se dugo  već bavim pisanjem, tj određenim vidom storytelling-a dugo sam razmišljao da li da  krenem da svoje umeće pisanja krenem da komercalizujem ovako javno i odlučio sam da jebeno nemam razloga da taj svoj talenat krijem.

 

Ovaj tekst koji čitaš sam napisao za jednu noć ispijajući kesice i kesice 3u1 nescafee sa nekim vanila ukusom.

 

Btw, sve ovo što ovde čitaš biće suprotno onome na šta si navikao, ili navikla.  Zato što želim da pišem uobičajenim tonom kao što i svaki dan razgovaram sa priajteljima. 

Kao što rekao, ovo je napisano za noć uz pomoć kafe i Deep Feelings Mix-a sa YT, možda je to i ono što me je pokrenulo, moja osećanja. 

 

Najponosniji sam na to što ću ovde pisati samo ono što ja želim i onako kako ja mislim da treba, ukoliko ti se to svidi, biće super, ukoliko misliš da sam uobražen i da previše kakim i to je okej, produžićeš dalje i nastavićeš da radiš na svojim ciljevima u životu.

Znači nema izlizanih mišljena i studija slučaja takozvanih internet gurua, preduzentika, marketing stručnjaka i slično, samo ono kako osećam i mislim da treba. 

 

Danas je lep dan za mene zato što sam kupio svoju prvu dasku za snowboard, iskreno plan mi je da vozim tu ludu spravu cele zime i da se bavim ovim poslom pisanja, da od toga živim i radim, videćemo koliko će to moći tako. 

 

Za sada mi dobro ide. 

Hajde da vidimo šta ti nudiš, kojim se poslom baviš i šta prodaješ? Kakve proizvode ili uslugu?

Piši mi , napisaću i ja tebi tekst o tvojim proizovdima ili uslugama. Ukoliko ti se pokaže dobro i kreneš da prodaješ platićeš mi, ukoliko sjebem tu šansu, jbg idemo dalje, probali smo.

 

Pozdrav